5 Tips voor voetbalreizen naar Liverpool FC

dinsdag 08 januari 2019


5 Tips voor voetbalreizen naar Liverpool FC

 

1. Vroeg boeken loont!

Zoals voor alle voetbalreizen geldt ook voor een voetbalreis naar Liverpool FC dat vroeg boeken loont! Of je nu je voetbalreis zelf samenstelt of dat je een compleet georganiseerde reis koopt, het scheelt veel geld vliegtickets, hotelprijzen en je voetbalkaartje. Een voetbalreis naar met name Liverpool FC is zeer populair. Hotelprijzen schieten vaak de pan uit en wanneer Liverpool FC in de competitie bovenin meedraait en voetbaltickets zijn duur waarbij de prijs/kwaliteit verhouding vaak ver te zoeken is.

 

2. Vliegen op Manchester kan voordeliger zijn

Wanneer je een voetbalreis naar Liverpool samenstelt kijk je automatisch naar de vluchten richting Liverpool. Vanuit Amsterdam vliegt Easyjet op het vliegveld van Liverpool: John Lennon Airport. Het is echter raadzaam om ook de ticketprijs naar Manchester te checken. in een uur ben je van Manchester Airport op Liverpool Lime Street Station en een enkele reis kost je £ 8,-. Vanuit Amsterdam vliegen Easyjet, KLM en Flybe op de stad Manchester en de kans is daarom groot dat je met één van deze 3 maatschappijen voordeliger uit bent dan wanneer je rechtstreeks op Liverpool vliegt. Ook Ryanair vliegt vanuit Eindhoven, Wees (Düsseldorf) en Brussel/Charleroi vliegt op Manchester.

 

3. Drink een biertje in het centrum van Liverpool

Wanneer je in Liverpool bent voor een wedstrijd van Liverpool FC wil je natuurlijk het liefst een biertje drinken bij het stadion. Anfied, het stadion van Liverpool, ligt buiten het stadscentrum. In de buurt van het stadion zijn weinig pubs en deze pubs zitten vanaf uren voor de wedstrijd al stampvol! Het is natuurlijk heel gezellig om daar een biertje te drinken maar houd rekening met een lange wachttijd voor je biertje. 

Daarom is het centrum voor vele voetballiefhebbers een logische keuze. In het Ropewalk gebied vind je veel pubs en het is maar 5 minuutjes lopen naar St. Johns Lane. Vanaf hier vertrekken de bussen naar Anfield.

 

4. Beleef Anfield als ViP

De meeste voetbalsupporters bezoeken Anfield niet elk jaar. Je kan ervoor kiezen om een kaartje te kopen voor op de normale tribunes. Houdt er wel rekening mee dat dit bijna in alle gevallen plastic pasjes zijn die op een andere naam staan. Dit is op zich geen probleem omdat er geen controles zijn bij het stadion van Liverpool. 

Een andere manier om van je voetbalreis naar Liverpool een onvergetelijke gebeurtenis van te maken is met het kopen van een ViP ticket. Deze ViP tickets zijn altijd officiéle tickets waarbij je voor en na de wedstrijd welkom bent in de lounges van Anfield. je maakt dus echt kennis Anifeld, een unieke belevenis. In sommige gevallen is een buffet zelfs inbegrepen. Wij van BVR United bieden jou de mogelijkheid om losse ViP tickets te kopen, dit kan hier.

 

5. Doe een stadiontour op Anfield & Goodison Park

Om je voetbalreis naar Liverpool FC helemaal ‘af’ te maken maak je een stadiontour door Anfield. Je komt hierbij in de kleedkamer van de thuisploeg, de kleedkamer waar alle clubhelden van Liverpool FC hebben gezeten en waar nu onze eigen Virgil van Dijk zich elke 2 weken omkleedt.

Naast Liverpool FC bezit de stad uiteraard nog een vermaarde club en dat is Everton FC. Ook hier heb je de mogelijkheid om een stadiontour te maken. Everton FC bevindt zich op 15 minuten lopen van Anfield en is ook gelegen aan het Stanley Park.


Voor een mooi verslag van een voetbalreis naar Liverpool FC klik je hier.