Kaarten Liverpool

Anfield - Liverpool

Liverpool

Losse tickets Liverpool

Stel je zelf je voetbalreis naar Liverpool samen en ben je op zoek naar kaartjes voor een wedstrijd van Liverpool, lees dan even verder!

Soorten tickets
Op deze pagina vind je een overzicht van alle wedstrijden van Liverpool. Voor elke wedstrijd van Liverpool bieden wij verschillende soorten tickets aan:

1. ViP tickets Premier Club inclusief buffet, lange zijde
2. ViP tickets korte zijde off site hospitality
3. ViP tickets Anfield Code Lounge, lange zijde

Kortom, heb je altijd een wedstrijd van Liverpool willen bijwonen en ben je op zoek naar kaarten voor Liverpool dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vragen?
Heb je vragen over kaarten of beschikbaarheden, stuur dan een email naar info@bvr-united.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor je voetbalreis naar Liverpool hebben wij voor jou een aantal adviezen op een rij gezet. Bekijk ze hier.

Een voetbalreis naar Liverpool is een ware belevenis, zoals deze groep uit Den Haag zelf heeft ervaren. Hun ervaringen lees je hier.
 

Clubinfo:
Opgericht in 1892 nadat Everton van Anfield werd verbannen. In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw een topclub onder de managers Bill Shankley en vooral Bob Paisley (20 titels in 9 jaar). Het laatste kampioenschap stamt alweer uit 1990. Totale prijzenkast: 18 kampioenschappen, 7x FA Cup, 8x League Cup, 5x Champions League en 3x Uefa Cup. Voetbalreizen Liverpool staan dus garant voor voetbalplezier!

Anfield

Liverpool FC speelt haar thuiswedstrijden in het sfeervolle en fantastische Anfield wat plaats biedt aan ongeveer 54.000 toeschowers.

Tickets Liverpool FC


The Reds is de bijnaam voor voetbalclub Liverpool FC, één van de twee voetbalbolwerken in Liverpool. 
De club heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt dankzij manager Jürgen Klopp wat vorig seizoen zelfs de Champions League opleverde! En wij bieden voor wedstrijden van Liverpool losse tickets aan!

Losse tickets Liverpool FC bestellen

De wedstrijd van het jaar is natuurlijk de wedstrijd tegen The Toffees: Everton FC! Deze Merseyside Derby is een must voor elke voetballiefhebber.

Wanneer je je eigen voetbaltrip wilt organiseren dan bestel je losse tickets Liverpool FC bij BVR United. Wij bieden officiele losse ViP tickets aan voor de korte en lange zijde op Anfield! Alle losse tickets zijn E-tickets dus ruim voor de wedstrijd begint heb je alle tickets in de mail.

Wil je dus losse tickets Liverpool FC bestellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!