Over ons

Over BVR United
Wij zijn een jonge en energieke organisatie die zichzelf als doel heeft gesteld de reiziger een onvergetelijke voetbalervaring aan te bieden tegen betaalbare prijzen.
Wat houdt een reis van BVR United in?
Bij ons boekt u een arrangement van voetbalkaarten en eventueel hotel. U reist op eigen gelegenheid naar het land waar de wedstrijd wordt gespeeld. Wilt u meer informatie over vliegtickets naar de verschillende bestemmingen stuur dan een email naar info@bvr-united.nl of bel 070-213 44 18.
Samenwerking met www.schipholtickets.nl
BVR United heeft een samenwerkingsverband met www.schipholtickets.nl. Dit houdt in dat BVR United een speciale korting heeft verkregen van € 10,- op alle vliegtickets.
Ga naar www.schipholtickets.nl, kies de juiste bestemming die voor u van toepassing is en voer tijdens het boeken de code 'sportreizen' in. U krijgt vervolgens € 10,- korting op iedere vlucht!
Is BVR United aangesloten bij een vereniging?
Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Boeken

Kan ik na mijn boeking de reis alsnog annuleren?
Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis heeft geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren. Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wilt annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.
Kan ik mijn reisdata aanpassen tijdens het boeken?
Onze reizen zijn volledig op maat te maken. Wilt u langer in de wedstrijdstad verblijven dan op de site wordt aangeboden dan kunt u een mail sturen naar info@bvr-united.nl.
Hoelang van tevoren moet ik de reis boeken?
Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. In de meeste gevallen geldt; hoe eerder u boekt hoe lager de reissom zal zijn. De beschikbaarheid van voetbalkaarten kan fluctueren. Daarom is het altijd het beste om de reis snel te boeken zodra u heeft besloten om de wedstrijd te bekijken. 
Zijn de kaarten ook los te verkrijgen?
Ja, al onze kaarten zijn ook los te koop. De losse kaarten worden afgeleverd in het hotel van de stad waar de wedstrijd worrdt gespeeld. Daarbij is het van belang dat de naam van de hoofdboeker ook bekend is bij het hotel zodat de kaarten niet worden geweigerd.
Zijn er kaarten voor het uitvak?
Voor een aantal clubs beschikken wij over kaarten krijgen voor het uitvak. Deze clubs zijn: Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham Hotspur en Arsenal. Informeer naar de mogelijkheden en bel 070-213 44 18 of stuur een e-mail naar info@bvr-united.nl. Wanneer wij uw e-mail ontvangen dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.
Kunnen jullie een brochure toezenden?
Wij werken niet met een brochure of reisgids. Ons gehele aanbod -met actuele prijzen en beschikbaarheid- is op onze website te vinden.
Kan ik ook telefonisch reserveren?
Het is niet mogelijk om per telefoon of fax te reserveren. Om het boeken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen vragen wij u het arrangement online op onze website te boeken en te betalen. Heeft u daarbij nog verdere vragen, neem dan gerust contact met ons op: info@bvr-united.nl of bel 070-213 44 18.
Groepsreizen
Het jaarlijkse uitje met een vriendengroep of voetbalteam? Een uitje met de personeelsvereniging of gewoon met zakenpartners? BVR United wil dit graag voor jullie organiseren!

Speciaal voor groepen vanaf 9 personen kunnen wij een geheel op maat gemaakte voetbalreis verzorgen. In overleg met u wordt het reisprogramma samengesteld. 

De voordelen van groepsreizen zijn:
- groepskorting
- een op uw wensen afgestemde reis
- snel zakendoen met persoonlijke service
- tijdens uw reis zijn wij 24 uur bereikbaar
- altijd scherp en helder geprijsd

Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 070-231 44 18 of een e-mail te sturen naar info@bvr-united.nl. Wanneer wij uw verzoek  per e-mail ontvangen nemen wij binnen 24 uur contact met u op. 

Prijzen

Krijgen kinderen korting op de reissom?
Er is geen kinderkorting van toepassing op onze reizen.
Krijgen we korting met een groep?
In het algemeen valt te zeggen dat we altijd de scherpst mogelijke prijs bieden op onze website. Wanneer u met een groep een voetbalreis wilt maken verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden: per telefoon 070-231 44 18 of per e-mail: info@bvr-united.nl.
Zijn de afgebeelde prijzen per persoon?
Alle prijzen van wedstrijdkaarten op onze site zijn per persoon. De prijzen van het hotel is gebaseerd op een boeking van minimaal twee personen die gebruik maken van een tweepersoonskamer.
Welke kosten komen er nog bij de prijzen die zijn afgebeeld op de website?
Niets. We hebben er voor gekozen om altijd met totaalprijzen te werken. Dat werkt zowel voor u als voor ons wel zo makkelijk en duidelijk.
Waarom zijn sommige arrangementen veel duurder dan anderen?
De clubs hanteren verschillende prijsniveaus voor de kaarten. Hoe hoger de tegenstander wordt ingeschaald des te hoger de prijs van het kaartje zal zijn. Verder zijn de prijzen van de hotels zeer verschillend. Een overnachting in een weekend valt doorgaans duurder zijn dan een doordeweekse hotelovernachting.
Is de BTW inbegrepen bij de reizen?
Onze prijzen zijn altijd totaalprijzen. BTW is dan ook reeds inbegrepen in de prijzen op onze website.
Is de reis wel beschikbaar?
Alle reizen die te boeken zijn op onze website zijn op het moment van boeken beschikbaar. De beschikbaarheid wordt door ons actief bijgehouden. Uiteraard kan het onverhoopt voorkomen dat een reis uiteindelijk toch uitverkocht blijkt te zijn.

Betalen

Is online betalen bij BVR United veilig?
Het betaaltraject van BVR United is beveiligd. Uw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen. Uw betaling met iDEAL wordt geleid naar onze financiële dienstverlener.
Hoe kan ik betalen?
Wij bieden u momenteel één mogelijkhed om te betalen: direct online via iDeal. Na het boeken krijgt u een boekingsbevestiging per mail. 

Hotel

Ligt het hotel in het centrum.
In de meeste gevallen ligt het aangeboden hotel in het centrum. Waneer dit niet het geval is dan staat dit in de omschrijving van het hotel vermeld. Wij doen ons best om u een keuze van meerdere hotelcategoriën aan te bieden. U bepaalt zelf de hotelklasse van uw voorkeur.
Ligt het hotel bij het stadion?
In de meeste gevallen liggen de stadions buiten het echte stadscentrum en zijn de wijken waarin de stadions liggen onaantrekkelijk om in te verblijven. Bovendien liggen de meest populaire hotels in de meeste gevallen in andere wijken dan de voetbalstadions. Daarom kiezen we er in deze gevallen voor om u een hotel in het centrum aan te bieden. Wij doen ons best om hotels te selecteren welke een rechtstreekse verbinding met het betreffende stadion hebben.
Is mijn verblijf inclusief ontbijt?
Dit is afhankelijk van het hotel. in sommige hotels is een continentaal ontbijt inclusief. Waneer het ontbijt is inbegrepen dan wordt dit bij de omschrijving vermeld.

Reisdocumenten

Wanneer ontvang ik de reispapieren?
Uiterlijk 14 dagen voor vertrek ontvangt u per email de reispapieren. Wanneer u wedstrijdkaarten en het hotel bij ons heeft geboekt, dan ontvangt u de hotelvoucher per email en meer info over het vak waar u straks zit (PDF). Bij het hotel kunt u altijd inchecken op vertoon van uw pasoort. Wij bevestigen tevens de boeking van de voetbalkaarten.
Wanneer u alleen wedstrijdkaarten heeft geboekt ontvangt u van ons de bevestiging dat deze worden bezorgd in het hotel waar u verblijft. Ook ontvangt u van ons meer info over het vak waar u straks zit (PDF).

De wedstrijdkaarten worden een dag voor de wedstrijd per koerier bezorgd in het hotel. Dit is een 100% veilige methode. 

Verzekeringen

Kan ik een reis- of annuleringsverzekering bijboeken?
Dit is niet mogelijk bij ons en wij verzoeken u zelf zorg te dragen voor deze verzekeringen.

Wijzigingen

Iemand van ons reisgezelschap kan niet mee. We willen daarom iemand anders meenemen, kan dat?
Hotel en kaarten zijn zonder extra kosten te wijzigen. Wanneer de naam van de hoofdboeker wijzigt dan verzoeken wij u dit wel aan ons te melden aangezien de reserverig op zijn naam staat en moet worden omgezet. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Wedstrijd

Wanneer ontvang ik de wedstrijdkaarten?
In de meeste gevallen worden wedstrijdkaarten per koerier bezorgd in het hotel. Dit gebeurd een dag voor de wedstrijd, uiterlijk om 20.00 uur en 13.00 uur bij doordeweekse wedstrijden. De hotelreceptie tekent voor ontvangst van de kaarten. Dit is een 100% waterdichte bezorgmethode. 
In sommige gevallen is er sprake van dat de wedstrijdtickets moeten wroden opgehaald bij het desbetreffende stadion of bij een specifiek hotel. 
Het verschil in aflevermethode van de kaarten is afhankelijk van welke leverancier wij gebruik maken. Wij streven echter naar het meest optimale voor u wat inhoudt dat de kaarten in uw hotel worden afgeleverd.
Zitten we naast elkaar in het stadion?
Wij kunnen u garanderen dat u tot minimaal 3 personen naast elkaar in het stadion zit. Ook garanderen wij dat wij nooit losse plaatsen verkopen. Bij enkele clubs kunnen wij zelfs garanderen dat u tot 10 personen naast elkaar zit.
Wanneer zijn de wedstrijddatum en -tijd definitief?
Dit verschilt per land. In Spanje worden datum en tijd pas ongeveer 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt. Wanneer wedstrijden in het weekend plaatsvinden adviseren wij uw vluchten en hotel altijd een weekend te plannen van zaterdag tot en met maandag. Wanneer wedstrijden doordeweeks plaatsvinden adviseren wij om uw vluchten en hotel te boeken van dinsdag tot en met donderdag. 
In Engeland worden de definitieve data en tijden in een eerder stadium vastgesteld. Voor het maken van uw reis is het dus van belang de competieschema's in de gaten te houden. Primera Division: de site van de Spaanse Bond: (http://www.lfp.es). Premier League: de site van de BBC (http://www.bbc.co.uk/sport/football/fixtures). Wij kunnen namelijk niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in een competitieschema.
Mag ik wedstrijdkleuren van de tegenpartij dragen tijdens de wedstrijd?
Tenzij u kaarten heeft voor het uitvak is het verboden om wedstrijdkleuren van de tegenpartij te dragen tijdens de wedstrijd.
Mag ik een camera meenemen naar het stadion?
Het is officieel niet toegestaan om een (video)camera mee te nemen naar de wedstrijd. Toch blijkt in de praktijk dat vele supporters een camera meenemen om mooie momenten op beeld vast te leggen. In de praktijk zult u er dan ook in de meeste gevallen geen problemen ondervinden als u uw camera meeneemt maar helemaal volgens de regels is dit dus niet.