Voetbalreis Tottenham Hotspur

zondag 19 november 2017

Een wedstrijd van Tottenham Hotspur bezoeken
Dit seizoen ('17-'18) spelen de Spurs op het iconische Wembley. Rond het eigen White Hart Lane verrijst een gloednieuw stadion wat plaats gaat bieden aan 60.000, toeschouwers, een behoorlijke verruiming aangezien het 'oude' White Hart Lane plaats bood aan 36.000 toeschouwers. Vanwege de verbouwing van het eigen stadion gaan The Spurs dus voor 1 jaar spelen op Wembley.
En een beozek aan Wembley is natuurlijk een enorme belevenis. En nu Tottenham zijn thuiswedstrijden dit seizoen in het Wembley Stadion spelen wordt het al een stuk makkelijk om een wedstrijd van Tottenham Hotspur te bezoeken, er zijn namelijk bijna 3 x zoveel tickets voor de Spurs al vorig seizoen!

Tottenham Hotpsur is een stabiele ploeg
Net zoals de laatste jaren speelt Tottenham Hotspur weer mee in de top van de Premier League. En dat mag toch geen verrassing meer heten. Wel op de manier hoe de ploeg van Mauricio Pochettino dit klaar speelt. De Spurs gaan uit van balbezit en speelt over het algemeen attractief voetbalbal.
Nu is de ploeg van voorzitter Levy niet alleen stabiel door al jaren tot het einde van het seizoen mee te doen om het kampioenschap, maar ook door dit te doen met dezelfde spelers. Waar de grote ploegen uit Manchester honderden miljoenen uitgeven heeft Tottenham afgelopen seizoen slecht één speler gekocht: Davidson Sanchez van Ajax. Een typische aankoop van de Spurs: een jonge talentvolle speler die de komende jaren door kan groeien. Sanchez heeft intussen een basisplaats veroverd.

De reis naar Wembley
Wembley biedt plaats aan 90.000 toeschouwers en is met recht het nationale stadion van Engeland. Het is een stadion waar je één keer in je leven geweest moet zijn. En dat gaat vanavond gebeuren! We hebben gekozen voor de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid, een absolute topaffiche! 
Wembley ligt in het Noord-Westen van de stad, een behoorlijk eindje uit het centrum. Er zijn 2 metrolijnen die op Wembley rijden. Wij namen de Metropolitan lijn vanaf Baker Street.
Het metrostation is halte Wembley Park, kan niet missen. De metro uit en dan? Eén lange brede straat met aan het einde: Wembley! 
Rondom het stadion worden verschillende woonflats gebouwd en er is een groot nieuw winkelcentrum. Veel sfeer heeft het niet maar dat wordt in het stadion meer dan goed gemaakt!

Tottenham Hotspur - Real Madrid
Wij hebben tickets voor Tottenham Hotspur - Real Madrid, een topwedstrijd in de poulefase van de Champions League. We hebben tickets voor de Bolbby Moore lounge, top of the bill. De entree richting de vele lounges van het Wembley is geweldig en imposant. Het eten in de Bobby Moore lounge ziet er geweldig uit, de biertjes vloeien lekker naar binnen en dan is het tijd. Tijd om naar onze plaatesen te gaan.
Onze zitplaatsen in Block 202 zijn geweldig, middenring lange zijde en op ongeveer 10 meter van het verlengde van de middenlijn. 
De sfeer in het Wembley is overweldigend. Maar dat is ook logisch want Tottenham Hotspur staat als een huis, is dwingend aanwezig en wint de wedstrijd met maar liefst 3-1.

Tickets Tottenham Hospur 
Er zijn een aantal aanbieders die tickets voor Tottenham Hotspur aanbieden. BVR United is één van deze aanbieders. Wij werken alleen met officiële partners van Tottenham Hotspur en andere grote clubs uit de Premier League.
Voor het seizoen 2017-2018 bieden wij 2 soorten tickets aan voor Tottenham Hotspur: (I) Vak 501 op de derde ring lange zijde. Echt hele goede plaatsen en je zit werkelijk in het verlengde van de middenlijn. Wil je je bezoek aan een wedstrijd van Tottenham op Wembley nog specialer maken dan hebben wij nog een ticket voor jou (II) The Three Lions Lounge. Een ViP ticket op de lange zijde Block 203 of 202 met voor en na de wedstrijd toegang tot de Three Lions Lounge. De hapjes voor de wedstrijd zijn inbegrepen!

Alle wedstrijden van Tottenham Hotspur en ticketmogelijkheden vind je hier.