Kaarten Tottenham Hotspur

White Hart Lane - Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

Tickets Tottenham Hotspur

Bestel hier je losse tickets voor een wedstrijd van Tottenham Hotspur. New White Hart Lane is een waanzinnig stadion geworden en met onze Hospitality tickets voor de Spurs wordt deze ervaring er eeen om nooit te vergeten.

Soorten tickets Tottenham Hotspur

Wij bieden jouw twee soorten Hospitality tickets aan:
1. Travel Club middenring
2. Travel Club Lower

Beide tickets bieden je naast een goede zitplaats ook een mooie beleving in de lounge van New White Hart Lane. Want vanaf 3 uur voor tot 2 uur na de wedtrijd ben jij welkom in de Travel Club Lounge waar een maaltijd inclusief is. 

De tickets worden geleverd in e-tickets en ontvang je in de week voor de wedstrijd. Plaatsen zijn allemaal naast elkaar (ook grotere groepen).

Lees hier onze blog over Tottenham Hotspur.


De Spurs zijn opgericht in 1882 en speelt op White Hart Lane. Traditioneel wordt de club gezien als een grote club in Engeland maar de club heeft relatief weinig prijzen gewonnen, het laatste landskampioenschap dateert van 1961 en de laatste FA Cup dateert van 1991. Erelijst: 2x kampioen, 8x FA Cup, 4x League Cup, 1x Europacup II en 2x de UEFA Cup.

White Hart Lane

Tottenham Hostpur speelt haar thuiswedstrijden in het vernieuwde sfeervolle Whtie Hart Lane wat plaats biedt aan ongeveer 62.000 toeschowers.

Tickets Tottenham Hotspur


The Spurs of The Lillywhites zijn twee bijnamen voor voetbalclub Tottenham Hostpur, één van de vel voetbalbolwerken in voetbalstad Londen. 
De club heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt, natuurlijk mogelijk gemaakt door de vorige manager Pottechino. Dit ging vaak hand in hand met aantrekkelijk en aanvallend voetbal. Tegenwoordig is de maanger José Mourinho.

Losse tickets Tottenham Hotspur bestellen

De wedstrijd van het jaar is natuurlijk de wedstrijd tegen The Gunners: Arsenal ! Deze North London Derby is een must voor elke voetballiefhebber.


Wanneer je je eigen voetbaltrip wil organiseren en alles dus in eigen hand wil houden dan bestel je je losse tickets Tottenham Hotspur bij BVR United. Wij bieden jou officiéle Club Level ViP tickets.

Wil je dus losse tickets Tottenham bestellen, dan bij je bij ons aan het juiste adres!