Voetbalreis Arsenal

vrijdag 03 maart 2017

Historie Arsenal
Bij veel mensen staat een wedstrijd van Arsenal bezoeken hoog op het verlanglijstje. Arsenal spreekt tot de verbeelding wat natuurlijk mede komt door Bergkamp en Henry die eind jaren 90 en begin van deze eeuw een gouden duo vormden. 
Arsenal. Een beetje historie kan nooit kwaad toch? Arsenal werd opgericht in 1886 door werknemers van het Royal Arsenal in Zuid-Oost Londen. In eerste instantie was de naam Dial Square maar de naam werd snel gewijzigd Royal Arsenal. In 1893 trad Arsenal toe tot de Football League waarbij de naam werd gewijzigd naar Woolwich Arsenal (Woolwich is een wijk in Zuid-Oost Londen).
Als Arsenal in 1913 verhuist naar de wijk Highbury in Noord-London wordt de naam Woolwich uit de naam verwijderd.

Emirates Stadium
Tot 2006 speelde Arsenal speelde haar thuiswedstrijden op het legendarische Highbury. 
Sinds het seizoen 2006/2207 speelt Arsenal in het Emirates Stadium (capaciteit 60.338 toeschouwers).
In eerste instantie zou het nieuwe stadion Ashburton Grove heten. Maar een £ 100 mln-deal met sponsor Emirates bracht daar verandering in. Voor minimiaal 15 jaar draagt het stadion de naam Emirates Stadium. Maar: veel Arsenal supporters noemen het nieuwe stadion nog steeds Ashburton Grove. 
Het stadion werd geopend met een duel tussen Arsenal en Ajax: de afscheidswedstrijd van Dennis Bergkamp.

Onrust bij Arsenal
Ook toen Dennis Bergkamp nog Arsenal bij Arsenal speelde was Arsene Wenger al manager van The Gunners. In 1996 werd hij manager en is nu de langst zittende manager in het Engelse voetbal en won hij 3 keer de Premier League.
Wenger is tegenwoordig niet onomstreden. Volgens de fans van Arsenal wint hij te weinig prijzen wat weer zou komen doordat hij de laatste jaren te weinig geld uitgeeft om goede spelers te kopen.
Wenger gaf 3,5 jaar geleden veel geld uit aan de komst van Mesut Ozil en aan Alexis Sanchez (2,5 jaar geleden). Juist deze laatste speler is in de vorm van zijn leven en tekent vooralsnog niet bij. Het lijkt wel alsof hij wacht dat de club goede spelers gaat halen om nu eens vol voor het kampioenschap te gaan.

Wedstrijd Arsenal bezoeken
De aanwezigheid van Ozil en Alexis Sanchez, de aanvallende speelstijl, het Emirates Stadium. Dit zijn allemaal ingrediënren om een wedstrijd van Arsenal bij te wonen. Maar hoe kom je aan kaarten? Via de club Arsenal zelf is het onmogelijk om aan kaarten te komen. De enige manier is dan om lid van de club te worden (er zijn verschillende gradaties) en dan nog kom je op een wachtlijst te staan. 
Je komt daarom al snel terecht bij de aanbieders van voetbalreizen. Wij, BVR United, bieden de voetballiefhebber naast de losse tickets korte en lange zijde ook ViP Tickets Club Level.

ViP tickets Club Level
Met onze Club Level tickets bekijk je de wedstrijd vanaf een goede stoel in Block 68-72. Club Level is een smalle ring net boven de eerste ring. Hier zitten over het algemeen de sponsoren van Arsenal.
Met het Club Level ticket ben je vanaf 2 uur voor tot 1 uur na de wedstrijd toegang tot verschillende bars en restaurants in het Emirates. Of je nu voor de wedstrijd een hamburger wilt eten of in een luxe restaurant wilt zitten, alles is mogelijk.
Daarbij ontvang je bij dit ticket twee vouchers. Eén voor een Emirates Stadium Tour en één voor een Arsenal Museum Tour. Dit tickets is dus een echte aanrader waarbij je Arsenal op een andere manier beleeft!
Club Level tickets van alle wedstrijden van Arsenal vind je hier.

Meer informatie
Wil je meer informatie ontvangen over wedstrijden van Arsenal of de verschillende soorten kaarten die wij voor wedstrijden van Arsenal aanbieden, stuur dan een e-mail naar info@bvr-united.nl of bel met 070-213 44 18.