Kaarten Arsenal

Emirates Stadium - Arsenal

Arsenal

Tickets Arsenal

Een wedstrijd van Arsenal bijwonen is een must voor elke voetballiefhebber. Dit jaar speelt Arsenal weer als vanouds en strijden ze weer mee om een CL ticket. Arsenal (bijnaam The Gunners) speelt haar wedstrijden in het Emirates Stadium.
Jouw voetballreis naar Arsenal  maak je compleet met onze tickets voor Arsenal. Deze ViP tickets zijn uniek want dee zijn inclusief Stadium en Museum Tour! 

Losse tickets Arsenal
Onze tickets voor Arsenal zijn e-tcikets en deze ontvang je in de week voor de wedstrijd in je mail. Uiteraard zijn alle plaatsten naast elkaar. Op de wedstrijddag kun je het Arsenal Museum bezoeken. De Stadium Tour is altijd op een niet-wedtrijddag. Emirates Stadium

Arsenal speelt haar thuiswedstrijden in het Emirates Stadium dat plaats biedt aan ruim 60.000 toeschouwers. Het is een modern stadion en de middenring is speciaal bestemd als ViP gedeelte waar veel bars en restaurants zijn te vinden.

De club behoort tot de top 6 van het Engelse voetbal maar het laatste kampioenschap dateert alweer uit 2004. Dat is alweer enige tijd geleden natuurlijk en alle supporters van Arsenal kunnen niet wachten op het volgende succes!

Voetbaltickets Arsenal 
Arsenal ligt in Noord - Londen en heeft een grote rivaliteit met Tottenham Hotspur binnen Londen en Manchester Untied buiten Londen. De wedstrijd tegen de Spurs wordt ook wel de North - London Derby genoemd. Tickets voor deze wedstrijd zijn zeer gewild en daarom ook vrij prijzig. Ditzelfde is het geval voor de wedstrijd tegen Manchester United. 

Losse voetbaltickets Arsenal bestellen
Onze losse voetbaltickets voor Arsneal lenen zich er prima voor om zelf je voetbalreis Arsenal samen te stellen. Of misschien maak je een City tirp met je gezin naar Londen en wil je samen met je zoon een wedstrijd van Arsenal bezoeken. In beide gevallen kunnen wij je helpen.
BVR United biedt je o.a. een Club Level Ticket op de korte zijde aan waar je voor en na de wedstrijd welkom bent in de verschillende bars en restaurants van het Emirates Satdium. Ook zit een bezoek aan het Arsenal Museum en een Stadium Tour inbegrepen. Een ideaal cadeau om aan je zoon te geven, een onvergeteleijke ervaring!
Dus voor losse voetbaltickets Arsenal ben je bij BVR United aan het juiste adres!


Clubinfo:
Arsenal is opgericht in 1886 door arbeiders van een wapenfabriek, vandaar de bijnaam ‘The Gunners’. Arsenal behoort inmiddels tot de meest succesvolste clubs van Engeland met aan prijzen 13x landskampioen, 10x FA Cup, 2x League Cup en 3x Europacup II. Het laatste kampioenschap is alweer even geleden: 2004.