Wedstrijden Engeland vastgesteld t/m maart '17

donderdag 02 februari 2017

Wedstrijden vastgesteld tot en met maart '17
De Engelse voetbalbond FA heeft het definitieve wedstrijdprogramma bekend gemaakt van de wedstrijden die worden gespeeld tot en met maart dit jaar.
Dat betekent dat alle wedstrijden qua dag en tijdstip definitief zijn vastgesteld en niet meer worden verplaatst naar een andere dag.

Wijzigingen t.o.v. het vorige seizoen
Sinds dit seizoen worden er ook Premier League wedstrijden gespeeld op de vrijdagavond en maandagavond. Om een voetbaltrip te plannen is het daarom bijna noodzakelijk om je reis van vrijdag tot en met dinsdag te plannen. Het is dus noodzakelijk geworden om te wachten tot het definitieve schema bekend wordt gemaakt.
Het is bij de FA gebruikelijk dat men dit uiterlijk 6 weken voor de speeldatum vaststelt. 

Twee-daagse trips
De definitieve vaststelling van het speelschema tot en met november houdt in dat je met een gerust hart een twee-daagse trip naar je favoriete club kan boeken.
Twee belangrijke wijzigingen ten opzichte van het eerdere voorlopige programma zijn:

Meer informatie
Uiteraard kun je meer informatie ontvangen omtrent het definitief vaststellen van wedstrijden. Stuur dan een email naar info@bvr-united of bel met 070-213 44 18.

Zou je graag een wedstrijd willen bezoeken welke nog niet definitief is vastgesteld en wil je hierover graag op de hoogte worden gehouden? Dit is uiteraard geen probleem! Stuur een email naar info@bvr-united.nl en wij houden jou op de hoogte wanneer deze wedstrijd definitief wordt vastgesteld.

Kijk voor het volledig bijgewerkte programma op onze site.