Premier League definitief vastgesteld t/m januari '17

donderdag 20 oktober 2016

Definitief vastgesteld tot en met januari 2017
Vorige week heeft de FA alle wedstrijden in de Premier League definitief vastgesteld tot en met januari 2017. Alle wedstrijden zijn dus qua datum en tijdstip definitief vastgesteld en kunnen dus niet meer worden verplaatst naar een andere dag. Wanneer je dus een wedstrijd in januari wilt bezoeken is een twee-daagse trip mogelijk.

Wijzigingen t.o.v. het vorige seizoen
Sinds dit seizoen worden er ook Premier League wedstrijden gespeeld op de vrijdagavond en maandagavond. Wanneer een wedstrijd dus nog niet definitief is vastgesteld, is het bijna noodzakelijk om je voetbalreis te plannen van vrijdag tot en met dinsdag. Dit is bijna niet te doen en daarom is het dus noodzakelijk geworden om te wachten tot het definitieve schema bekend wordt gemaakt. 
Het is bij de FA gebruikelijk dat men dit uiterlijk 6 weken voor de speeldatum vaststelt. Wij informeren jullie altijd wanneer de wedstrijden definitief zijn vastgesteld.

Doordeweekse wedstrijden
De meeste mensen kiezen ervoor om een wedstrijd te bezoeken die in het weekend wordt gespeeld. Qua budget is het interessant om een doordeweekse wedstrijd te bezoeken. De vraag is dus minder wat vaak inhoudt dat de wedstrijdkaarten ook minder duur zijn. Dit kan dus de uitgelezen mogelijkheid zijn om een Premier League wedstrijd te ervaren!

Meer informatie
Uiteraard kun je meer informatie ontvangen omtrent het definitief vaststellen van wedstrijden. Stuur dan een email naar info@bvr-united of bel met 070-213 44 18.

Zou je graag een wedstrijd willen bezoeken welke nog niet definitief is vastgesteld en wil je hierover graag op de hoogte worden gehouden? Dit is uiteraard geen probleem! Stuur een email naar info@bvr-united.nl en wij houden jou op de hoogte wanneer deze wedstrijd definitief wordt vastgesteld.

Kijk voor het volledig bijgewerkte programma op onze site