Kaarten West Ham United

Olympisch Stadion - West Ham United

West Ham United

Voetbaltickets West Ham United

Wil jij je voetbalreis naar West Ham United zelf organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden jou losse tickets voor West Ham United aan, je hebt dus keuze te over om een wedstrijd van West Ham United bij te wonen.

Onze verschillende soorten tickets voor West Ham United zijn:

1. ticket 2e ring lange zijde
2. ViP ticket  Academy Lounge


Beide soorten tickets voor West Ham United bieden een uitstekend zicht op het veld. En uiteraard zijn alle plaatsen voor de wedstrijd van West Ham tot 10 personen naast elkaar!

 


Olympisch Stadion

West Ham United speelt haar thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion wat plaats biedt aan ongeveer 60.000 toeschouwers. 

Voetbaltickets West Ham United

The Hammers is de bijnaam van West Ham United en is één van de vele Londense clubs in de Premier League. Onze losse tickets zijn ideaal te combineren met een Citytrip naar Londen. Voorheen speelde de club in het vermaarde stadion The Boleyn Ground, maar sinds het seizoen 2016/2017 speelt West Ham United haar thuiswedstrijden in het voormalige Olympisch Stadion waar ongeveer 60.000 fans kunnen plaats nemen.

Voor elke thuiswedstrijd wordt het clublied van The Hammers gespeeld: We are blowing bubbles. De erelijst West Ham United is enigszins summier, ondanks dat de club ruim 100 jaar geleden is opgericht: 3x FA Cup en éénmaal de Europacup II (1976).

Losse tickets West Ham United bestellen

Tussen de Londense clubs is er veel rivaliteit. De speciale wedstrijden voor West Ham United zijn die tegen Arsenal, Tottenham Hospur en Crystal Palace. Voor al deze wedstrijden heeft BVR United uiteraard kaarten voor jou beschikbaar. Bestel dus nu je losse tickets West Ham United en zie the Hammers live aan het werk in het Olympic Stadium.