Kaarten Southampton

St Mary's Stadium - Southampton

Southampton


VIP kaarten Southampton FC?

Ben jij op zoek naar voetbalreizen van Southampton FC dan ben je op het juiste adres! Wij bieden jou als voetballiefhebber namelijk VIP kaarten Southampton aan: Saints Bar, Block 8. Naast deze VIP kaarten Southampton bieden wij ook wedstrijdkaarten voor de korte zijde.

De ViP wedstrijdtickets voor de Saints Bar maken je voetbalreis naar Southampton tot een ware belevenis! Vanaf 2 uur voor de wedstrijd ben je namelijk welkom in de Saints Bar en je bekijkt de wedstrijd van een goede zitplaats bijna ter hoogte van de middenlijn!

Ons standaardpakket bestaat uit: 
1. ViP ticket Saints Bar of ticket korte zijde
2. Het gekozen hotel

GGTO-garantie
Het boeken van een voetbalreis naar Southampton betekent bij ons tevens dat deze automatisch valt onder GGTO-garantie. Je hebt dus verzekerd van je vooruitbetaalde gelden, een vertrouwd en veilig gevoel!

Mogelijkheden
Wil je je verblijf in Southampton verlengen of wil je alleen een ViP ticket voor de Saints Bar kopen? Stuur dan een e-mail naar edwin@bvr-united.nl en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden!


Clubinfo:
‘The Saints’ werden opgericht in 1885 en speelt in het St. Mary’s Stadium. Nadat de club in 2004 degradeerde uit de Premier League heeft men de nodige moeite gehad om weer terug te keren. Na twee promoties in twee jaar speelt men sinds 2012 weer op het hoogste niveau. De club won in 1978 de FA Cup. Ronald Koeman verbaasde vorig seizoen vriend en vijand om met vrijwel een nieuw elftal op een historische 7e plaats te eindigen in de Premier League. Kan hij dit kunststukje dit jaar herhalen of zelfs verbeteren?

St Mary's Stadium