Kaarten Manchester City

Etihad Stadium - Manchester City

Manchester City

VIP tickets Manchester City

Een wedstrijd bijwonen van Manchester City, de kampioen van Engeland, is de moeite waard. Met Pep Guardiola als trainer is een garantie voor mooi, aantrekkelijk voetbal.

Een voetbalreis naar Manchester Cityis dus een goed idee! Wanneer je zelf je voetbalreis naar Manchester City samenstelt dan bij je voor je wedstrijdtickets bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden jou namelijk twee soorten ViP tickets aan: een ticket inclusief bezoek aan een lounge voor en na de wedstrijd tot een ViP ticket met Full Hospitality, dus inclusief een 3-gangen maaltijd en alle drankjes.
Beide tickets worden per koerier in je hotel van verblijf afgeleverd, uiterlijk 1 dag voor de wedstrijd.

Onze ticket keuzes zijn:

1. ViP ticket Lounge 93:20, Block 220 of 221
2. ViP ticket Citizens Hospitality - Full Hospitality


Wil je een arrangement boeken naar Manchester City? Klik dan hier.


 

Etihad Stadium

Manchester City speelt haar thuiswedstrijden in het sfeervolle Etihad Stadium wat plaats biedt aan ongeveer 48.000 toeschowers.

Tickets Manchester City


The Citizens of The Sky Blues zijn twee bijnamen voor voetbalclub Manchester City, één van de twee voetbalbolwerken in Manchester. 
De club heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt, natuurlijk mogelijk gemaakt door de investeerder, maar met Pep Guardiola als manager is het een kandidaat om de Champions League te winnen. Dit gaat hand in hand met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Losse tickets Manchester City bestellen

De wedstrijd van het jaar is natuurlijk de wedstrijd tegen de Red Devils: Manchester United! Deze Manchester Derby is een must voor elke voetballiefhebber.

Wanneer je je eigen voetbaltrip wil organiseren en alles dus in eigen hand wil houden dan bestel je je losse tickets Manchester City bij BVR United. Wij bieden jou officiéle ViP tickets voor de 93: 20 lounge met een goede zitplaats op de lange zijde. Wil je dus losse tickets Manchester City bestellen, dan bij je bij ons aan het juiste adres!

Clubinfo:
City werd opgericht in 1880 en nadat de club eind jaren 60/begin jaren 70 enkele prijzen won waren de jaren 80 en 90 minder succesvol met als dieptepunt de degradatie naar de Second Division in ’98. Ook ‘The Citizens’ vielen in buitenlandse handen (2007) met als resultaat de landskampioenschappen in 2012 en 2014. (totaal 4x, FA Cup 5x en 1x Europacup II)