Kaarten Everton

Goodison Park - Everton

Everton

Losse (ViP) tickets Everton?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou als voetballiefhebber een ViP arrangement waarbij je voor de wedstrijd een buffet krijgt aangeboden in Goodson Park. De wedstrijd bekijk je vanaf een goede stoel op de korte zijde. 

Onze keuze voor losse tickets Everton bestaat uit:
1. ViP ticket People's Club
2  Los tickets lange zijde
noot: Stadium Collection i.p.v. hotelbezorging van de ticketts

Officiële partners
Ook voor alle wedstrijden van Everton maken wij gebruik van officiële partners van Everton. Je krijgt dus echte papieren voetbaltickets en geen pasjes.

Blog
Everton heeft grootse plannen de komende jaren. Lees hierover alles in onze blog.

Mogelijkheden
Wil je je voetbalreis naar Everton verlengen, een ander hotel boeken of alleen een VIP ticket Everton kopen? Stuur dan een e-mail naar info@bvr-united.nl en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden!Clubinfo:
Deze club uit Liverpool is opgericht in 1878 en was de eerste bespeler van Anfield, het
huidige stadion van Liverpool FC. Door een geschil over huurpenningen moest Everton
Anfield verlaten. Midden jaren 80 waren de hoogtijdagen met als hoogtepunt de winst in de Europacup II in 1985. Verder: 9x landskampioen en 5x FA Cup.

Goodison Park

Everton speelt haar thuiswedstrijden in het sfeervolle en authentieke Goodison Park wat plaats biedt aan ongeveer 40.000 toeschowers.

Tickets Everton


The Toffees en The Blues zijn twee bijnamen voor voetbalclub Everton, één van de twee voetbalbolwerken in Everton. 

Losse tickets Everton bestellen

De wedstrijd van het jaar is natuurlijk de wedstrijd tegen de Reds: Liverpool FC! Deze Merseyside Derby is een must voor elke voetballiefhebber.

Wanneer je je eigen voetbaltrip wilt organiseren en alles in eigen hand wilt houden dan bestel je losse tickets Everton bij BVR United.Wij bieden jou officiële tickets op de lange zijde en ViP tickets op de korte zijde inclusief buffet voor de wedstrijd.