Kaarten Crystal Palace

Selhurst Park - Crystal Palace

Crystal Palace

Tickets CRYSTAL PALACE

Een bezoek aan Crystal Palace is absoluut de moeite waard en weer eens wat anders dan de gevestigde orde in Londen. Selhurst Park is gelegen in Zuid-Oost Londen en nog een authentiek Engels stadion. De losse tickets Crystal Palace zijn op de lange zijde van Selhurst Park.

Losse tickets Crystal Palace 
Voor alle wedstrijden van Crystal Palace hebben wij beschikbaarheden voor de Arhtur Waite Stand en de Main Stand. Beide tribunes zijn op de lange zijde van het stadion. Uiteraard zijn alle plaatsten naast elkaar en de tickets komen in e-tickets.Deze club uit Zuid-Londen is opgericht in 1905 en speelt haar thuiswedstrijden op Selhurst Park. Na enkele jaren van afwezigheid is de club weer terug op het hoogste niveau na de play offs te hebben gewonnen tegen Watford.

Selhurst Park

Crystal Palace speelt haar thuiswedstrijden in Selhurst Park dat plaats biedt aan ruim 26.000 toeschouwers en is nog een authentiek Engels stadion.

Voetbaltickets Crystal Palace
Crystal Palace ligt in Zuid - Oost Londenen heeft een grote rivaliteit met Brighton. Tickets voor wedstrijden van The Eagles zijn vrij lastig te krijgen. Sowieso is een lidmaatschap nodig om een kans te maken op tickets. Meer infomatie over de verschillende lidmaatschappen vind je op de website van Crystal Palace. 

Losse voetbaltickets Crystal Palace bestellen
Onze losse voetbaltickets voor Crystal Palace lenen zich er prima voor om zelf je voetbalreis Crystal Palace samen te stellen. Of misschien maak je een City trip met je gezin naar Londen en wil je samen met je zoon een wedstrijd van Crystal Palace bezoeken. In beide gevallen kunnen wij je helpen.
BVR United biedt je o.a. een tickets op de beide lange zijdes van Selhurst Park (Main Stand en Arthur Waite Stand). Ook hebben wij ViP tickets beschikbaar op de korte zijde Whitehorse Lane End, een buffet en de drank is hierbij inbegrepen.
Dus voor losse voetbaltickets Crystal Palace ben je bij BVR United aan het juiste adres!