Kaarten Chelsea

Stamford Bridge - Chelsea

Chelsea

Losse tickets Chelsea

Een wedstrijd bezoeken van Chelsea is ook een bezoek brengen aan Stamford Bridge, het sfeervolle stadion van The Blues wat middenin de wijk Chelsea met de vele gezeillige barretjes en statige huizen.

Soorten (ViP) tickets Chelsea:
Bij Chelsea kunnen wij beschikken over verschillende soorten losse ViP tickets op de lange zijde. Soms is een buffet en drank zelfs inbegrepen. Daarnaast bieden wij elkaar wedstrijd losse tickets aan op de lange zijde Upper.

Losse tickets Chelsea boeken?
Als je zelf je voetbalreis wilt samenstellen dan is dit dus mogelijk. Alle beschikbare tickets zijn los te verkrijgen en worden vaak bezorgd in het hotel waar je verblijft of anders is dit een Stadium Collection.

Blog
Wil je een ervaring lezen van andere reizigers? Lees dan ook onze blog.

Stamford Bridge

Historie Stamford Bridge
Stamford Bridge is het voetbalstadion in Londen van de plaatselijke voetbalclub Chelsea F.C.. Met een capaciteit van 42.449 toeschouwers was het het grootste stadion in Londen, tot de opening van Wembley en het nieuwe Emirates Stadium van Arsenal FC (2006). De capaciteit van het stadion zal de komende jaren stijgen tot zo'n 55.000.

Het stadion werd geopend in 1877 en was voornamelijk bedoeld voor atletiekwedstrijden. In 1904 werd het stadion opgekocht door de gebroeders Mears, en veranderd in een volwaardig voetbalstadion, waarvoor de atletiekbaan moest wijken. Oorspronkelijk zou de capaciteit opgevoerd worden tot 100.000, waarmee het het tweede Engelse stadion zou zijn na het Crystal Palace. De Mears-familie zou tot in de jaren 1970 eigenaar blijven van de club en de grond, in totaal maar liefst 50.000 m2.

Het stadion werd aangeboden aan Fulham FC, die weigerde. Vervolgens werd Chelsea opgericht om het stadion te gebruiken. Het stadion ligt in de wijk Fulham, maar omdat Fulham FC reeds bestond, werd de naam 'Chelsea' gebruikt voor de club: de naam van de 'naastgelegen' wijk.

In de jaren 1920 - 1922 was de finale van de FA-cup in Stamford Bridge, totdat het Wembley deze finale zou gaan huisvesten. Het stadion was ook thuisstadion van voetbalclub London XI, die hier nog een finale speelde (de thuiswedstrijd) in het toernooi van de Europese Jaarbeursstedenbeker (nu Europa League).

Losse tickets Chelsea

The Blues is de bijnaam voor deze Londense voetbalclub, één van de momenteel zes Londense Premier League ploegen uit Londen.
Voor wedstrijden van Chelsea bestel je bij BVR United uiteraard losse voetbalticets.

Losse tickets Chelsea bestellen


Wanneer je je eigen voetbaltrip wil organiseren en alles dus in eigen hand wil houden dan bestel je je losse tickets Chelsea bij BVR United. Wij bieden jou verschillende officiéle ViP tickets op de lange zijdes van Stamford Bridge. Wil je dus losse tickets Chelsea bestellen, dan bij je bij ons aan het juiste adres!