Kaarten Chelsea

Stamford Bridge - Chelsea

Chelsea

Losse tickets Chelsea

Een wedstrijd bezoeken van Chelsea is ook een bezoek brengen aan Stamford Bridge, het sfeervolle stadion van The Blues wat middenin de wijk Chelsea met de vele gezeillige barretjes en statige huizen.

Soorten tickets Chelsea:
Bij Chelsea kunnen wij beschikken over verschillende soorten losse tickets, van korte zijde tot full hospitality met een goede zitplaats op de lange zijde.

Losse tickets Chelsea boeken?
Als je zelf je voetbalreis wilt samenstellen dan is dit dus mogelijk. Alle beschikbare tickets zijn los te verkrijgen en worden vaak bezorgd in het hotel waar je verblijft.

Blog
Wil je een ervaring lezen van andere reizigers? Lees dan ook onze blog.

Highlights in Londen
Londen kent vele culturele hoogtepunten zoals de Londen Eye en de Tower of Londen. Wij raden u aan om uw tickets voor de vele attracties vooraf online te bestellen om wachtrijen te voorkomen. Klik hier voor de beste musea en attracties uit de stad Londen!

Zo 24 feb 12:00 - Stamford Bridge, London
Chelsea - Brighton
Premier League tickets

v.a. € 125,-

Meer info »

Wo 27 feb 20:00 - Stamford Bridge, London
Chelsea - Tottenham Hotspur
Premier League tickets

v.a. € 310,-

Meer info »

Zo 03 mrt 14:05 - Craven Cottage, London
Fulham - Chelsea
Premier League tickets

v.a. € 95,-

Meer info »

Za 09 mrt 16:00 - Stamford Bridge, London
Chelsea - Wolverhampton Wanderers
Premier League tickets

v.a. € 150,-

Meer info »

Zo 17 mrt 16:30 - Goodison Park, Liverpool
Everton - Chelsea
Premier League tickets

v.a. € 250,-

Meer info »

Za 06 apr 16:00 - Stamford Bridge, London
Chelsea - West Ham United
Premier League tickets

v.a. € 170,-

Meer info »

Za 13 apr 16:00 - Anfield, Liverpool
Liverpool - Chelsea
Premier League tickets

v.a. € 0,-

Meer info »

Za 20 apr 16:00 - Stamford Bridge, London
Chelsea - Burnley
Premier League tickets

v.a. € 190,-

Meer info »

Za 27 apr 16:00 - Old Trafford, Manchester
Manchester United - Chelsea
Premier League tickets

v.a. € 425,-

Meer info »

Za 04 mei 16:00 - Stamford Bridge, London
Chelsea - Watford
Premier League tickets

v.a. € 275,-

Meer info »

Stamford Bridge

Stamford Bridge is het voetbalstadion in Londen van de plaatselijke voetbalclub Chelsea F.C.. Met een capaciteit van 42.449 toeschouwers was het het grootste stadion in Londen, tot de opening van Wembley en het nieuwe Emirates Stadium van Arsenal FC (2006). De capaciteit van het stadion zal de komende jaren stijgen tot zo'n 55.000.

Het stadion werd geopend in 1877 en was voornamelijk bedoeld voor atletiekwedstrijden. In 1904 werd het stadion opgekocht door de gebroeders Mears, en veranderd in een volwaardig voetbalstadion, waarvoor de atletiekbaan moest wijken. Oorspronkelijk zou de capaciteit opgevoerd worden tot 100.000, waarmee het het tweede Engelse stadion zou zijn na het Crystal Palace. De Mears-familie zou tot in de jaren 1970 eigenaar blijven van de club en de grond, in totaal maar liefst 50.000 m2.

Het stadion werd aangeboden aan Fulham FC, die weigerde. Vervolgens werd Chelsea opgericht om het stadion te gebruiken. Het stadion ligt in de wijk Fulham, maar omdat Fulham FC reeds bestond, werd de naam 'Chelsea' gebruikt voor de club: de naam van de 'naastgelegen' wijk.

In de jaren 1920 - 1922 was de finale van de FA-cup in Stamford Bridge, totdat het Wembley deze finale zou gaan huisvesten. Het stadion was ook thuisstadion van voetbalclub London XI, die hier nog een finale speelde (de thuiswedstrijd) in het toernooi van de Europese Jaarbeursstedenbeker (nu Europa League).