Wedstrijden Premier League vastgesteld t/m januari 2018

zaterdag 11 november 2017

Wedstrijden Premier League vastgesteld
Vanaf heden zijn de wedstrijden in de Premier League vastgesteld tot en met januari 2018, dit heeft de FA deze week bekend gemaakt. Dit houdt in dat de wedstrijden definitief zijn vastgesteld qua datum en tijdstip. Hiervan kan niet meer worden afgegeweken.

2-Daagse voetbalreis Premier League
Het is dus nu mogelijk om met zekerheid een tweedaagse voetbalreis naar de Premier League vast te leggen. Een voetbalreis bestaat uit 3 onderdelen, vlucht, hotel en wedstrijdticket. Je vluchten en hotel kunnen nu dus met een gerust hart definitief worden gemaakt, een geruststellende gedachte.

Wijzigingen t.o.v. vorig seizoen
De FA heeft bepaald dat een wedstrijd in de Premier League ook op een vrijdagavond of maandagavond kan worden vastgesteld. Dit houdt dus in dat, wanneer de wedstrijd nog niet definitief is vastgesteld, een voetbalreis moet worden geboekt van vrijdagmiddag tot dinsdagochtend. Dit is natuurlijk bijna niet te doen.
Daarom stelt de FA de wedstrijden ongeveer 6 tot 8 weken definitief vast.

Op de hoogte worden gehouden?
Heb jij een specifieke wedstrijd in gedachten die je wilt bezoeken en is deze wedstrijd nog niet definitief vastgestteld? Stuur een email naar info@bvr-united.nl en wij houden jou op de hoogte wanneer de FA deze wedstrrijd definitief vaststelt qua datum en tijdstip. 

Ga hier naar onze website om inspiratie op te doen.