Wedstrijden Premier League vastgesteld t/m februari 2017

dinsdag 20 december 2016

Wedstrijden Premier League definitief vastgesteld t/m februari 2017
De wedstrijden in de Premier League zijn definitief vastgesteld qua datum en tijdstip tot en met februari 2017.
Wanneer je dus in februari een wedstrijd in de Premier League wilt bezoeken je aan een tweedaagse trip voldoende hebt. Je hoeft dus niet meer minimaal een trip te boeken van zaterdag tot en met maandag.

Waar moet je rekening mee houden?
Voor de wedstrijden vanaf maart is dit nog wel een aanrader, aangezien de wedstrijden in de Premier League zijn vastgesteld per weekend (alle wedstrijden staan op zaterdag ingedeeld) maar dat de wedstrijden kunnen worden verplaatst naar een zondag. In enkele gevallen worden de wedstrijden zelfs verplaatst naar de vrijdagavond of de maandagavond. Houd hier dus rekening mee wanneer je je vluchten en hotel gaat boeken.

Doordeweekse wedstrijden
De meeste mensen kiezen ervoor om een wedstrijd te bezoeken die in het weekend wordt gespeeld. Qua budget is het interessant om een doordeweekse wedstrijd te bezoeken. De vraag is dus minder wat vaak inhoudt dat de wedstrijdkaarten ook minder duur zijn. Dit kan dus de uitgelezen mogelijkheid zijn om een Premier League wedstrijd te ervaren!

Meer informatie
Alle wedstrijden in de Premier League zijn te boeken op www.bvr-united.nl. Wanneer je specifieke vragen hebt over beschikbare wedstrijdkaarten, stuur dan een email naar info@bvr-united.nl of bel met 070-213 44 18.

Tot snel!