Wedstrijden Premier League definitief vastgesteld t/m april.

zondag 03 maart 2019


Wedstrijden Premier League definitief vastgesteld t/m april.


De wedstrijden in de Premier League zijn nu definitief vastgesteld qua datum en tijdstip. Dit betekent dat je met een gerust hart een 2-daagse trip naar jouw favoriete club kunt boeken of dat je nu die tickets kunt kopen als je al een verblijf in bijvoorbeeld Londen of Manchester hebt vastgelegd.

 

Opvallende wijzigingen.
Normaal gesproken worden wedstrijden altijd gespeeld op een zaterdag of zondag maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Sinds vorig seizoen wordt er af en toe een wedstrijd gespeld op de vrijdagavond. En het komt weinig voor dat één van de topploegen een wedstrijd speelt op de vrijdag of maandag. De uitzonderingen voor de maand april vind je hieronder:

 

Bekijk hier het totale overzicht van de Premier League.


Meivakantie in Londen
Veel Nederlanders zijn in de meivakantie op stedentrip naar Londen. In Londen spelen dit seizoen 7 clubs in de Premier League. Een ideale kans om samen met je zoon of gezin de sfeer van de Premier League op te snuiven.

Meer infomratie
Wil je meer infomatie ontvangen over bijvoorbeeeld de verschillende soorten tickets, stuur dan een email naar info@bvr-united.nl, of bel met 070-213 44 18.

Misschien tot snel!