Voetbalreis Crystal Palace

woensdag 12 april 2017

Een wedstrijd van Crystal Palace bijwonen

Crystal Palace is momenteel één van de 6 Londense clubs in de Premier League. En wil je weer eens wat anders en je buiten de gebaande paden begeven van clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur of Chelsea dan is een wedstrijd bijwonen van Crystal Palace een absolute aanrader.

 

Eric Cantona

Het is waarschijnlijk één van de meest beruchte actie ooit vertoond op een voetbalveld: de karatetrap van Eric Cantona die een supporter aanviel. Dit gebeurde 25-01-1995 in de wedstrijd Crystal Palace - Manchester United op Selhurst Park na zijn rode kaart in de 56e minuut. 

Dit incident ging de hele wereld over en voor zover iemand nog nooit van Crystal Palace had gehoord bracht de karatetrap van Eric Cantona hier verandering in. Voor even was ook Crystal Palace wereldnieuws.

 

Historie Crystal Palace

Crystal Palace werd opgericht in 1905 en speelt haar thuiswedstrijden op Selhurst Park in de wijk Croydon in Zuid-Oost Londen. Selhurst Park ligt op een heuvel en is misschien wel het sfeervolste stadion van de Premier League. Ruim 26.000 mensen zingen al sinds de jaren zestig voor elke wedstrijd het nummer Glad All Over van de Dave Clark Five, een echte traditie dus, net als het You’ll Never Walk Alone op Anfield. Een andere traditie doet de bijnaam (The Eagles) van Crystal Palace eer aan: voor elke thuiswedstrijd vliegt een adelaar van doel tot doel. Als je ook weet dat het stadion nog deels houten tribunes heeft dan weet je dat een bezoek aan Crystal Palace en Selhurst Park garant staat voor een middag voetbalplezier en nostalgie.

 

Tickets Crystal Palace

Wanneer je een wedstrijd van Crystal Palace wilt bezoeken dan kun je dit op verschillende manieren regelen. Tickets kun je regelen op de website van Crystal Palace, maar je zult eerst een betaald lidmaatschap moeten afsluiten bij de club. Vervolgens kun je tickets op de clubsite bestellen van wedstrijden die maximaal een maand tevoren worden gespeeld. Dit kan dus niet heel erg handig zijn. 

Een andere optie is om tickets te bestellen bij een Nederlandse aanbieder zoals BVR United. Wij zijn een geautoriseerde aanbieder van tickets voor alle thuiswedstrijden van Crystal Palace .Bij ons boek je een zitplaats op de Main Stand, dit is de lange zijde. Het gaat om E-tickets die je enkele dagen voor de wedstrijd van Crystal Palace in je mailbox ontvangt. 

Kijk voor een overzicht van de te spelen thuiswedstrijden en prijzen op onze website.

Wil je meer informatie ontvangen of heb je andere vragen? Stuur dan een email naar info@bvr-united.nl.

Tot snel!