Voetbalreis Arsenal

woensdag 17 februari 2021

Voetbalreis Arsenal
 
Hoe organiseer ik zelf een voetbalreis naar Arsenal? En waar koop ik kaarten voor een wedstrijd van Arsenal. Dit zijn vragen die je vaak hoort van mensen.
 
Hieronder lees je onze ervaring van het bezoeken van een wedstrijd van Arsenal. Daarbij natuurlijk enkele tips om aan losse tickets van Arsenal te komen en natuurlijk krijg je informatie over het vervoer naar Arsenal en wat je kan doen bij het Emirates Stadium.
 
Tickets Arsenal kopen
 
Het is wel lastig om bij de club Arsenal zelf kaarten te kopen. Je zal eerst member moeten worden van de club wat geld kost. Daarna moet je geluk hebben dat je op tijd bent om online een ticket te bemachtigen. Wanneer je met vrienden naar een wedstrijd van Arsenal wilt gaan dan is het onmogelijk om op deze wijze aan kaarten te komen en ook nog eens bij elkaar te zitten.
Daarom is het verstandig om kaarten te kopen bij een online aanbieder van voetbaltickets.
 
Wees er wel scherp op dat je bij een betrouwbare aanbieder van voetbaltickets koopt. Arsenal verkoopt bijvoorbeeld geen normale kaarten aan aanbieders van voetbaltickets. Wanneer je bij dergelijke aanbieders koopt dan ontvang je een membership-pasje, dit is natuurlijk illegale handel. Wanneer je je bij de ingang van het stadion moet legitimeren dan wordt je pasje ingenomen.
Arsenal biedt alleen hospitality tickets aan Nederlandse aanbieders aan. Dit zijn Club Level Tickets en inclusief een bezoek aan het Arsenal Museum en inclusief een Emirates Stadium Tour.  Dit zijn wel duurdere tickets maar je weet zeker dat de tickets officieel zijn en dat je allemaal naast elkaar zit.
Dit alles bij elkaar geeft je complete ervaring bij Arsenal, ook omdat je met dit ticket in de bars en restaurants van het stadion kunt eten. Een overzicht van de wedstrijden en daarbij horende prijzen van Arsenal Club Level Tickets vind je hier.
 
Het relatief nieuwe Emirates Stadium van Arsenal is vlakbij het oude stadion van Arsenal gebouwd. Highbury was een legendarisch stadion wat helaas tegen vlakte moest. Alleen de oude hoofingang van het stadion staat er nog als herinnering.
 
Vervoer naar Arsenal Emirates Stadium
 
Als je in het centrum van Londen bent dan kun je op 2 manieren bij het Emirates Stadium komen. De eerste is om vanuit het centrum van Londen de Piccadilly Line te nemen naar halte Arsenal. Vanaf deze halte is het nog een paar minuten lopen naar het stadion.
De tweede manier is om vanuit het centrum de Victoria Line te nemen naar halte Highbury&Islington of naar halte Finsbury Park.
Ga natuurlijk op tijd naar het stadion want er is altijd een gezellige drukte rond de Engelse stadions met overal kraampjes met eten en de verkoop van sjaaltjes.
 
Informatie voetbalreis Arsenal
 
Wil je graag meer informatie over een voetbalreis naar Arsenal en hoe deze zelf te organiseren? Bijvoorbeeld, wat is handig qua hotel en op welk vliegveld moet ik vliegen? Stuur een mail naar info@bvr-united.nl en wij voorzien je graag van onze advieen.