ViP voetbalreis Everton FC

donderdag 04 augustus 2016

Brengen Koeman en Moshiri Everton naar de CL?

 

Historie Everton FC

Liverpool, stad aan de Mersey, herbergt twee topclubs in de Premier League. Voor de Liverpudlians is Everton de club van de stad. De LFC? Voor het toerisme. 

 

Everton FC is opgericht in 1878 en is de oudste van de twee clubs. Wat niet veel mensen weten is dat Everton de eerste bespeler is van Anfield, het huidige stadion van Liverpool FC. Een geschil over de huurpenningen deed Everton uitwijken naar het huidige stadion: Goodison Park. De toenmalige eigenaar van Anfield richtte indertijd een nieuwe club op: Liverpool FC.

In de jaren 80 waren de twee Merseyclubs heersend in het Engelse en Internationale voetbal met vele kampioenschappen en Europacups. 

 

De metamorfose bij Everton FC

De laatste jaren is Everton bezig aan een ware metamorfose en de club heeft in Farhad Moshiri een nieuwe eigenaar gevonden. De Iraanse eigenaar is miljardair en wil met de club een aanval doen op de Champions League plaatsen en om dit te bewerkstelligen heeft hij twee doelen: 1. een nieuw stadion en 2. het aantrekken van een nieuw technisch hart.

M.b.t. het eerste doel is Moshiri is nu samen met de clubleiding met de gemeente in gesprek om een nieuw stadion neer te zetten. Binnen drie jaar moet Everton bespeler worden van een hypermodern stadion.

Het tweede doel is ook bereikt. Voor de functie van technisch directeur is Steve Walsh aangetrokken, architect van kampioen Leicester City. Voor de functie van manager is Ronald Koeman aangetrokken.

 

Wordt Everton FC een Global Player?

Koeman moet het spektakel terugbrengen op Goodison Park en om dit te bewerkstelligen heeft eigenaar Moshiri 100 miljoen pond beschikbaar gesteld. Daarbij zijn op dit moment de jonge topspelers Lukaku en John Stones nog niet verkocht en heeft de club met Baines, Barkley en Mirallas spelers die vooruit willen voetballen. Tel daarbij dus et nieuwe stadion en niets staat Everton meer in de weg om voor de Champions League plaatsen te spelen.

 

ViP voetbalreis Everton FC

Goodison Park heeft een capaciteit van ruim 40.00 plaatsen. Op dit moment zijn er ruim 32.000 voor seizoenkaarthouders zijn ingeruimd. De club doet er alles aan om elke wedstrijd uitverkocht te krijgen. Voor het eerst zijn dit seizoen alle Hospitality ViP seats uitverkocht wat erop duidt dat de club in de lift zit. 

 

Maar… met trots kunnen wij van BVR United aangeven dat wij ook ViP kaarten hebben kunnen bemachtigen, en wel van de People’s Club. Een ticket voor de People’s Club houdt in dat je vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd welkom bent in deze lounge. Alle klanten van BVR United krijgen een maaltijd aangeboden. De wedstrijd bekijk je vanaf een goede stoel op de Park End Stand (korte zijde). Alle plaatsen zijn gegarandeerd naast elkaar.

 

Wil je meer informatie over deze ViP tickets of andere tickets dan kun je uiteraard contact opnemen door een mail te sturen naar info@bvr-united.nl of te bellen met 070-213 44 18.