Tottenham Hotspur: titelkandidaat?

vrijdag 07 oktober 2016

Tottenham Hotspur - Manchester City 2-0

Het was een indrukwekkende vertoning afgelopen zondag op White Hart Lane. Het leek zo makkelijk maar het was ongetwijfeld heel erg moeilijk. Het hoge druk zetten van de Spurs in de topper tegen Manchester City. De intensiteit waarmee Heung-Min Son, Sissoko, Dele Alli en Lamela de hele wedstrijd speelden was indrukwekkend. Constant werden de verdedigers en keeper Claudio Bravo opgejaagd. Geweldig om te zien. Manchester City werd overrompeld en kwam nooit in de wedstrijd. Aangezien Eric Dier en Harry Kane nog ontbraken, des te indrukwekkender. 

De Spurs komen door deze overwinning in het spoor van Manchester City, dat nog één punt voorsprong heeft. 

 

Wordt dit het jaar van Tottenham Hotspur?

Het seizoen is van start gegaan en de Spurs zijn uitstekend aan het seizoen begonnen. De jonge ploeg van strateeg Pochettino speelt met een duidelijke visie: naar voren gericht waarbij de aanvallers de tegenstanders moeten opjagen. De verdedigende middenvelder moet opschuiven en afgeslagen ballen winnen. Het verdedigingsduo Vertonghen en Alderweireld moet ook opschuiven en de middenvelders ondersteunen. Zij beiden speelden afgelopen zondag een fantastische wedstrijd. 

Het stadion wordt verbouwd, de pijlers van de ploeg zijn voor langere tijd vastgelegd. Tottenham Hotspur lijkt een stabiele basis te hebben neergezet om de komende jaren voor de titel te spelen.

 

Wedstrijd Tottenham Hotspur bezoeken?

White Hart Lane, het stadion van Tottenham Hotspur wordt momenteel verbouwd. Wanneer je het stadion in de oude staat nog wilt bezoeken dan moet je dus snel zijn! En daarbij ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden jou zowel normale wedstrijdtickets op de korte en lange zijde maar tevens ViP tickets waarbij je toegang hebt tot de lounges op White Hart Lane en je een buffet krijgt aangeboden. Met recht een fantastische ervaring!

 

Tot snel!