Tips & Tricks voor een voetbalreis naar Engeland

dinsdag 31 mei 2016


Engels voetbal is een belevenis
Een bezoek brengen aan een Engels voetbalstadion is een belevenis. Engelsen ademen namelijk voetbal, het voetbal is hun leven. En dit zie je terug in de stadions: de sfeer is vaak geweldig wat je voetbalreis tot een ware belevenis maakt! Dit is ook voornaamste reden dat er jaarlijks tienduizenden Nederlanders een Engelse wedstrijd willen bezoeken. 


In deze blog geven wij jou enkele tips & tricks om een betaalbare voetbalreis samen te stellen. 

 

Algemene tips voor een betaalbare voetbalreis naar Engeland:
 

  1. Wanneer het competitieschema bekend wordt gemaakt worden de wedstrijden in augustus vaak goedkoper in de markt gezet. Dit heeft te maken met het relatief korte tijdsbestek waarin de kaarten moeten worden verkocht. Let dus goed op de aanbiedingen.
  2. Wil je relatief goedkoop naar het voetbal in Engeland, bezoek dan een wedstrijd om de FA cup of de League Cup. Deze wedstrijden zijn goedkoper dan wedstrijden die gespeeld worden in de Premier League. De speeldata van de rondes liggen kort op de lotingen, er zijn dus veel kaarten die in korte tijd moeten worden verkocht. Dit heeft weer een gunstig effect op de prijs. Hierdoor zijn de ViP tickets voor de verschillende gerenommeerde clubs een stuk aantrekkelijker geprijsd, een prima gelegenheid om hiervan gebruik te maken!
  3. Wedstrijden die op een doordeweekse dag worden gespeeld zijn vaak goedkoper dan wedstrijden die in het weekend worden gespeeld. Bijkomend voordeel is dat een hotelovernachting op een doordeweekse dag vaak goedkoper is dan in het weekend.
  4. Wanneer je een goedkope voetbaltrip wilt maken, mijdt dan de vakantieperiodes zoals herfst-, kerst- en meivakantie. 
  5. Engels voetbal kenmerkt zich door beleving en sfeer in en rondt het stadion. Bezoek  daarom niet alleen de grote clubs zoals Manchester United, Arsenal of Liverpool FC. Ook een bezoek aan een club uitkomend in het Championship of de League One is een ware belevenis. De wedstrijdtickets zijn vaak gewoon online bij de club te bestellen nadat je je hebt geregistreerd als lid. Voor ongeveer 30 GBP heb je een goede zitplaats op de lange zijde. 
  6. In de maanden maart en april kan het voorkomen dat er wedstrijden van de grote clubs worden verplaatst. De reden is dat grotere clubs vaak ver komen in de FA Cup of Capital One/League Cup. Omdat bijna niemand wedstrijdtickets koopt van een wedstrijd die niet definitief is vastgesteld blijven er veel tickets over. Deze tickets worden weer goedkoper in de markt gezet, dit is dus je kans. Afgelopen seizoen gebeurde dit bijvoorbeeld bij Liverpool - Everton en Liverpool - Chelsea, geen misselijke wedstrijden. De uiteindelijke prijzen van deze wedstrijdtickets waren meer dan gehalveerd. 
  7. In het algemeen geldt: vroeg boeken loont! Dit geldt met name voor vluchten en hotels. 

Hopelijk kunnen wij met bovenstaande tips & tricks eraan bijdragen dat jij je voetbalreis betaalbaar kunt houden. 

 

Wij, BVR United, bieden jou losse wedstrijdtickets aan naar de Premier League, Primera Division en Bundesliga en wel als één van de goedkoopste in Nederland. Dit kunnen zowel ViP tickets zijn als normale wedstrijdtickets. Daarnaast bieden wij hotelovernachtingen aan in alle diverse steden.

 

Omdat wij onszelf én jou serieus nemen zijn wij aangesloten bij de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisondernemingen) en het Garantiefonds GGTO. Hiermee stralen wij vertrouwen uit zodat bij jou alle twijfel wordt weggenomen en weet je dat je met een betrouwbare partij zaken doet.

 

Zou je wel meer tips willen ontvangen of aanbiedingen naar aantrekkelijk geprijsde wedstrijden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.