Premier League vastgesteld t/m februari 2019

woensdag 26 december 2018


Wedstrijden Premier League definitief vastgesteld t/m feb '19 
Alle wedstrijden in de Premier League zijn definitief vastgesteld tot en met februari 2019. Dit houdt in alle wedstrijden vasstaan qua dag en tijdstip van de aftrap. Voor het bezoeken van een Premier League wedstrijd in bijvoorbeeld de krokusvakantie heb je dus voldoende aan een 2-daagse trip!

Afwijkende wedstrijddagen
Normaal gesproken worden wedstrijden in de Premier League gespeeld op de zaterdag of zondag. Er zijn altijd uitzonderingen natuurlijk en dit betekent dat er af en toe een wedstrijd op maandagavond of zelfs op vrijdagavond kan worden gespeeld. Voor de wedstrijden die in de maand februari worden gespeeld is dit ook het geval. De uitzonderingen zijn:
  1. maandag 4 februari: West Ham United - Liverpool
  2. vrijdag 22 februari: West Ham United - Fulham

Doordeweeks programma krokusvakantie
Verder is er in de maand februari een doordeweeks programma die toevallig in de krokusvakantie wordt gespeeld, een leuke gelegenheid om bijvoorbeeld met je zoon of vrienden een wedstrijd in de Premier League te bezoeken.
Vaak zijn deze doordeweekse wedstrijden interessant qua prijzen. Niet alleen zijn de prijzen voor de wedstrijdtickets vaak goedkoper maar ook eventuele vluchten naar Engeland.

Definitief vaststellen van de wedstrijden maart
De wedstrijden in de Premier League worden ongeveer 6 tot 8 weken tevoren definitief vastgesteld qua dag en tijdstip. De Premier League wedstrijden die in de maand maart worden gespeeld worden dus uiterlijk medio januari definitief vastgesteld. Houd daarom onze website in de gaten wanneer dit het geval is.