Londen Voetbalhoofdstad van Europa

zondag 27 mei 2018

Promotie Fulham
Wembley Stadium, zaterdag 26 mei. En het is zover. Zeven teams. Jawel. Zeven teams. Met de winst van Fulham op Aston Villa (1-0) in de eindstrijd van de Play Off zijn er in het seizoen 2028-2019 liefst zeven Londense teams actief in de Premier League. 

Wedstrijd van 183 miljoen
Na vier seizoenen keert Fulham weer terug op het hoogste niveau in Engeland. Fulham won met 1-0 van Aston Villa na een doelpunt van Cairney in de eerste helft. Met de winst in de finale van de Play offs verzekert Fulham zich van maar liefst 183 miljoen aan inkomsten. De ploeg van trainer Jokanovic maakte in de competiie al grote indruk met mooi aanvallend voetbal. Hoeplijk kan de ploeg dit spel voortzetten in de Premier League volgend jaar.

Zeven Londense teams in Premier League.
Door de winst van Fulham zijn er volgend seizoen maar liefst zeven Londense teams actief op het hoogste niveau in Engeland. Deze teams zijn:
- Arsenal
- Chelsea
- Tottenham Hotspur
- Crystal Palace
- West Ham United
- Watford
- Fulham

De stad Londen is met recht de voetbalhoofdstad van Europa want naast deze 7 teams zijn er nog meer clubs actief op de verschillende niveaus. Voor sommige teams kun je zelf eenvoudig tickets kopen op de website van de clubs of zelfs bij de kassa. 

BVR United hlept jou!
Bij de clubs uitkomend in de Premier League is dit een stuk lastiger. Hierbij kunnen wij jou helpen. BVR United biedt voor namelijk voor alle Londense Premier League clubs losse tickets aan. Dit zijn zowel normale tickets als ViP tickets
Tegenwoordig is het eenvoudig om zelf je reis en verblij te regelen. Wij zijn er vervolgens om jou te hlepen met tickets voor alle Londense Premier League clubs.

Programma Premier League 2018-2019
Het programma voor de Premier League wordt alweer op 15 juni bekend gemaak. Uiteraard stellen wij jou gelijk op de hoogte als de prijzen van de wedstrijden bekend zijn. Wij doen dit via de verschillende social media kanalen maar je kan je ook inschrijven op de nieuwsbrief.