Een voetbalreis naar Manchester United: last chance to see Zlatan!

vrijdag 09 september 2016

De voetballiefhebber moet kiezen

Dit seizoen zijn alle ogen gericht op de stad Manchester: Pep Guardiola aan de blauwe zijde versus José Mourinho en Zlatan Ibrahimovic aan de rode zijde. Ieder met een eigen kijk op voetbal. Voor de één is het voetbal kunst, voor de ander een toneelstuk. De voetballiefhebber wordt gedwongen om een keuze te maken.

 

De stad Manchester, waar sinds de oprichting van de Premier League 15 van de 24 landstitels naar toe gingen maakt zich op voor een zinderend jaar. Guardiola trok naar Manchester City, de club waar hij tegen het einde van zijn spelerscarriere stage liep. José Mourinho werd trainer van stadgenoot Manchester United. Samen met Chelsea staan beide clubs momenteel ongeslagen aan kop van de Premier League. 

 

Zlatan-time!

Maar bovenal is het Zlatan-time bij Manchester United. Jarenlang werd hij door de Engelsen weggezet als overschatte vedette, want hij heeft immers nog nooit in de Premier League gespeeld . Maar in Stockholm veranderde alles. Tot de oefeninterland Zweden - Engeland. Drie doelpunten van Zlatan Ibrahimovic met als klapstuk een omhaal waar iedereen nog jarenlang over zal praten en die bij een ieder in het geheugen staat gegrift. 

 

Daarbij wil Zlatan zijn vriend José Mourinho een dienst bewijzen. Zlatan vervloekt Guardiola en zijn gefilosofeer over voetbal. Hij neemt het hem nog steeds kwalijk dat hij op een zijspoor is beland bij FC Barcelona. En daar heeft Zlatan een hekel aan. Dit is natuurlijk allemaal te lezen in zijn autobiografie Ik, Zlatan.

Ook al wordt hij dit jaar 35, hij is topfit, heeft een ijzersterk karakter en de absolute wil om te winnen. Hij is naar Manchester United gekomen met maar één doel: kampioen worden van de Premier League. Daar moet alles en iedereen voor wijken. 

Morgenmiddag staat op Old Trafford de eerste The Manchester Derby op het programma, de eerste clash tussen beide rivaliserende clubs en trainers. 

 

Voetbalreis Manchester United

Om bovenstaande redenen is het erg interessant om een wedstrijd van Manchester United te bezoeken. Dit kan zo maar het laatste jaar zijn dat Zlatan Ibrahimovic op de Europese velden te bewonderen is. Wellicht trekt hij volgend jaar naar de Major Soccer League in de VS. 

Dus twijfel niet te lang of jij nog een voetbalreis naar Manchester United wilt boeken maar doe het gewoon. 

 

De sterren van Manchester United onder leiding van José Mourinho en bovenal Zlatan Ibrahimovic spelen in het machtige stadion Old Trafford. Wij van BVR United beschikken bij elke thuiswedstrijd van United over verschillende soorten wedstrijdkaarten, van 2e ring korte zijde tot ViP tickets op de lange zijde inclusief een buffet op Old Trafford. Bekijk de mogelijkheden op onze website. Wil jij meer informatie ontvangen over een voetbalreis naar Manchester United, stuur dan een email naar info@bvr-united.nl.

 

Tot snel!