Dit moet je weten over West Ham United!

donderdag 10 oktober 2019


Een bezoek aan voetbalclub West Ham United

 

Je losse voetbaltickets voor het bezoeken van een wedstrijd van West Ham United  boek je natuurlijk bij BVR United. Maar wat maakt de club West Ham United nu zo bijzonder? Dit moet je weten.

 

1. Clubkleuren West Ham United

De clubkleuren van voetbalclub West Ham United zijn afkomstig van, jawel, Aston Villa! In 1899 verloren de Aston Villa spelers een weddenschap en moesten daardoor hun kleding afstaan aan de spelers van West Ham United

 

2. Grote rivaal West Ham United is Milwall

Uiteraard zijn alle clubs uit Londen een soort rivalen van elkaar. Maar de grote rivaal van West Ham United is Milwall. Beide clubs zijn gelegen in Oost - Londen maar worden geschieden door de rivier de Theems. 

De sterkste en oudste rivaliteit stamt uit het verre verleden dat beide clubs gevormd werden rond de scheepswerven Thames Ironworks en MIlwall Ironworks. Dit waren grote rivalen met min of meer dezelfde contracten en de spelers woonden ook bij elkaar in de buurt. Deze rivaliteit werd harder vanuit de kant van Milwall want het bleek dat West Ham United sterker was en op een hoger niveau kwam te spelen. 

De laatste ontmoeting was in 2009 voor de League Cup in The Den, het stadion van Milwall. The Hammers waren na verlening met 1-3 te sterk.

 

3. 2015-2016 laatste seizoen op Boleyn Ground

The Boleyn Ground was t/m het seizoen 2015-2016 de thuishaven van West Ham United. Dit stadion was gelegen in Upton Park en zo werd het stadion ook wel genoemd. The Boleyn Ground was een klassiek Engels stadion. Veel supporters waren er daarom ook op tegen dat de club ging verhuizen naar het nieuwe, verbouwde en in hun ogen nietszeggend London Stadium.

 

4. Losse tickets West Ham United? BVR United!

Een los kaartje voor een wedstrijd van West Ham United kopen is nog een hele klus. Uiteraard kun je een lidmaatschap van de club kopen maar dan nog is het hopen op een ticket. 

BVR United doet alleen zaken met official partners van de club West Ham United. Dit zorgt ervoor dat wij alleen officiële tickets aanbieden tegen zeer gunstige prijzen. Klik hier voor een overzicht van de wedstrijden en verschillende ticketmogelijkheden.