Chelsea, een onverwachte verademing.

vrijdag 11 november 2016

Koopclub Chelsea

Chelsea. Onder Nederlanders misschien wel de minst populaire club van Londen. Een koopclub, dat is het eerste wat je hoort wanneer de naam Chelsea valt. En daar houden Nederlanders niet van. In de afgelopen jaren zijn er honderden miljoenen euros besteed aan spelers. En vaak leverde het niet het gewenste voetbal en resultaat op. Maar, is tegenwoordig niet iedere club met aspiraties om de Champions League te winnen een koopclub?

 

Chelsea en Stamford Bridge

Ga daarom de uitdaging aan en laat je verrassen door Chelsea FC! Je zult namelijk versteld staan. Het stadion van Chelsea, Stamford Bridge, ligt in de betere buurten van Londen West. De mooie gebouwen en vele pubs dompelen de omgeving van Stamford Bridge onder in een gezellige sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Ook hier geen bonje met uitsupporters. In verscheidene cafées mag je alleen naar binnen op vertoon van je wedstrijdkaartje. 

Stamford Bridge zelf heeft een capaciteit van ruim 41.000 toeschouwers. In vergelijking met de grote stadions van Arsenal, West Ham United, Manchester City en United is dit een relatief klein stadion. De sfeer is anders en kan bijna bestempeld worden als een gezellige sfeer. 

Ook Stamford Bridge ontkomt niet aan een verbouwing. Er liggen plannen klaar om het stadion uit te breiden naar 60.000 toeschouwers. Daarbij zal Chelsea het stadion moeten verlaten. De mogelijk tijdelijke thuishaven wordt het Twickenham Stadium, het nationale rugbystadion. 

 

Wedstrijd Chelsea bijwonen

De nieuw aangestelde manager Antonio Conte laat de ploeg anders spelen dan zijn voorganger Jose Mourinho. De ploeg speelt intussen een zeer aantrekkelijk 3-4-3 systeem en daarbij zit er veel beweging in de ploeg. Daarbij spelen topscorer Diego Costa en spelverdeler Eden Hazard een belangrijke rol. Na het vertrek van Mourinho waren beide spelers weer opgeleefd maar Conte haalt het beste in beide spelers naar boven. Een linie achter Hazard eist aankoop Kanté alle aandacht op. Kanté is een echte balveroveraar om vervolgens de bal heel simpel naar een vrijstaande speler te passen. In de wedstrijd tegen Everton van afgelopen zaterdag (5-0) was hij bijna foutloos, net als geheel Chelsea. Everton werd weggevaagd. Misschien voorbarig, maar wanneer Chelsea dit voetbal blijft volhouden is de kans zeer reëel dat dit de nieuwe kampioen wordt. 

 

ViP bij Chelsea

Uiteraard is een wedstrijd van Chelsea bijwonen een must voor de voetballiefhebber. Maar met een bezoek aan bijvoorbeeld de Museum Lounge wordt je bezoek aan Chelsea eentje om nooit te vergeten.

Vanaf 2,5 uur voor de wedstrijd ben je welkom in deze Lounge waar je bij binnenkomst een drankje krijgt aangeboden. Vervolgens wordt je meegenomen voor een mini ‚behind the scenes’ tour. Teruggekomen in de Museum Lounge kun je genieten van een koud- en warm buffet waarbij ook alle drankjes zijn inbegrepen. Als slagroom op de taart lopen ex-spelers van The Blues rond in de Museum Lounge. De wedstrijd zelf bekijk je vanaf de West Stand Upper vanwaar je een mooi uitzicht hebt op alle actie op het veld. Op deze manier maak je er een echt dagje Chelsea van!

 

Voetbalreis Chelsea

Bovengenoemd ViP arrangement wordt aangeboden door BVR United. Naast dit ViP pakket bieden wij ook normale wedstrijdtickets aan op de lange en korte zijde. Is je interesse gewekt om een wedstrijd van Chelsea bij te wonen? Ga dan naar onze website om te kijken welke wedstrijd van Chelsea jij gaat bezoeken.

 

Tot snel!