5 Tips voor een bezoek aan Manchester City

woensdag 04 september 2019


Je losse voetbaltickets voor Manchester City boek je natuurlijk bij BVR United. Hier zijn een aantal tips om je goed voor te bereiden op je bezoek aan Manchester!

1. Pre-match sfeer bij het Etihad Stadium

Het stadion van Manchester City ligt ongeveer een mile buiten het centrum van Manchester. Vanaf het Piccadily Station is het ongeveer een half uur lopen of 6 minuten met de tram. 

Er zijn niet veel bars bij het Etihad Stadium maar de beste en ook luidruchtigste bars bij het stadion zijn wel ‘The Manchester’, ‘Mary D’Bemish Bar’ en ‘The Eastlands’. Het is vaak wel zo dat je bij deze pubs een kaartje voor de wedstrijd moet hebben om binnen te komen.

 

2. Drink een biertje op Shambles Square

Het gezelligste indrinkplein van Manchester is toch wel Shambles Square. Aan dit plein zitten veel pubs en dus ideaal om na de wedstrijd nog een biertje te drinken met de vele fans of lokale Engelsen. Echt een absolute aanraderr.

 

3. Bezoek het National Football Museum

In Manchester staat ook het National Football Museum. Dit kun je natuurlijk niet laten schieten als voetbalsupporter. Je vindt hier alles, van voetbaltickets uit lang vervlogen jaren tot veel verhalen over de oude Engelse stadions. Ook zie je door wie de vele clubs zijn opgericht want achter elke club schuilt een uniek verhaal. En uiteraard kun je hier ook je eigen skills laten zien. 

Ook hier geldt: boek je tickets online!

 

4. Bezoek ook Old Trafford

Wanneer je toch in Manchester bent mag een bezoek aan die andere club van Manchester niet ontbreken: Old Trafford. En natuurlijk kan dit het beste met een stadiontour. Deze tours zijn natuurlijk te boeken op de website van de club. Dit is wel verstandig omdat het nog wel eens druk kan zijn bij Old Trafford, zonde van je tijd natuurlijk.

 

5. Absolute aanrader: Bezoek het Peak District National Park

Ben je wat langer in Manchester en wil je eens wat anders? Een absolute aanrader is om een auto te huren en een bezoek te brengen aan het Peak District National Park. Dit National Park ligt ten oosten van Manchester en strekt zich uit tot Sheffield. Mooie uitzichten op de heuvels, grotten om in te verdwalen en rotswanden om te beklimmen. Een fantastisch landschap om 1 of 2 dagen in rond te rijden.

Waar wacht je nog op, hier boek je de tickets voor Manchester City!