Transferperikelen Manchester United -15/06/15-

Vandaag de dag worden veel spelers op de één of andere manier gelinkt aan Manchester United. Dat is heel logisch aangezien vriend en vijand het erover eens zijn dat het elftal van Louis van Gaal moet worden versterkt.

David De Gea
Allereerst is het natuurlijk de vraag wat de beste speler van het afgelopen seizoen gaat doen: David de Gea. Gaat hij naar Real Madrid om Iker Casillas op te volgen? Manchester United heeft hem ondertussen een topaanbieding gedaan waar Real Madrid niet aan kan tippen. Ondertussen schuift United-legende Edwin van der Sar al een mogelijkheid naar voren mocht De Gea toch teruggaan naar zijn geboorteland, namelijk Ajax-doelman Jasper Cillessen. Van der Sar ziet Cillessen vrijwel dagelijks aan het werk en is onder de indruk geraakt van Cillesen. De vraagprijs van Ajax zal ruim 25 miljoen bedragen.

Harry Kane
De spitspositie blijft een zorgenkindje voor The Red Devils en verschillende United-iconen pleiten al om Spurs revelatie Harry Kane naar Old Trafford te halen. O.a. Gary Neville is zeer gecharmeerd van Kane en hem naast zijn scorend vermogen vooral roemt om zijn rust voor de goal en bereidheid om te werken voor het elftal. Daarbij vind Neville het belangrijk dat het een Engelse speler is en Engelse spelers vormden in het verleden het hart van het elftal van Manchester United.

Sergio Ramos?
Ja echt waar. Louis van Gaal is een fan van de verdediger en clubicoon van Real Madrid en aangezien Sergio Ramos al enige tijd in onvrede leeft met de clubleiding van de Koninklijke wil hij nu zijn slag slaan. Ramos moet ongeveer 37 miljoen euro kosten. Een eventuele ruildeal tussen De Gea en Ramos behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Morgan Schneiderlin
De verdedigende middenvelder van Southampton wordt sinds vorige zomer in verband gebracht met United om daar het middenveld te versterken. Waarschijnlijk gaat United nu zijn slag slaan mede omdat Michael Carrick op leeftijd begint te geraken en Carrick regelmatig geblesseerd is geweest dit seizoen.

Het beloofd in ieder geval nog een hete zomer te worden op het gebied van de transfers in Manchester. Het topteam onder leiding van Van Gaal staat voor de opdracht kampioen te worden. Dit kun je uiteraard zelf aanschouwen live in Old Trafford want BVR United biedt jou uiteraard de mooiste voetbalreizen naar Manchester United aan met exclusieve ViP- tickets.